Caminada de Montclar 2018

Diumenge, 13 de maig de 2018 de 08.00 h a 14.00 h

Sí, CAMINA QUE CAMINARÀS PEL TERRAPRIM DE BERGUEDÀ!

Si aquest proper 13 de maig ens acompanyes per les rases, viaranys i emprius, tot fent una petita volta pel nostre terrer en aquesta primavera sempre incerta: pluja i sol enmig del verdejar dels camps.

I QUÈ US DIRÉ! Passareu pel Solà i la Pineda que us donaran la benvinguda; us enfonsareu fins al clot de l’Infern i després remuntareu fins a la Casanova de l’Escobet. Tot seguint l’escampadissa de masos us acostareu a l’abandonada masia de la Roca de la Tina i davallant davallant passareu per la rasa de les Sitges, el Vilar i cal Fèlix. Després de sorprendre-us amb les restes del castell de Querol, avançareu cap a Vila-seca i en traspassareu la contemporània creu de Torrevedella. El lloc de les antigues i perdudes Fonts Calentes us adreçarà cap a les restes del molí de la Tor, i tot travessant la riera de Navel, anireu a petar l’enrunada casa del Riu. Només us quedarà un últim esforç: la pujada a la
cinglera de Montclar per l’antic camí de Montmajor. I no us preocupeu si passeu per la roca dels Morts, a dalt vila us ressuscitarem amb un tast de pèsol negre i rosta, tot ben regat amb un vi natural.

Inscripcions: 7:30h
Sortida: 8:00h des del nucli
Recorregut: 15km amb 400m de desnivell
Preu: 8€ (menors de 12 anys 5€ i menors de 5 anys gratuït)

La inscripció inclou 3 avituallaments, l'esmorzar de forquilla típic de l'Hostal de Montclar i un obsequi.

Recorregut:

 

Powered by Wikiloc

Quin cost té:

8€

Adreça:

Plaça de la vila de Montclar

Darrera actualització: 18.04.2018 | 12:13