Llibre descobreix Montclar

Descobreix Montclar

Benvolgudes, benvolguts:


Aquest llibre que teniu a les mans és un recull d'informació del municipi, molta de la qual prové del Mapa de Patrimoni Cultural de Montclar, realitzat per la Diputació de Barcelona, i del mateix Ajuntament.

No és un llibre històric ni d'investigació, sinó un recull d'informació perquè, a través de 104 pàgines i una agradable estona, conegueu el nostre municipi, una mica de la nostra història, les nostres festes i costums i sobretot el nostre patrimoni. Un poble que va ressorgir de l'oblit a mitjan segle XX i que, gràcies a l'empenta, l'esforç i la il·lusió de pagesos i forans, va aconseguir tornar a ser un gran municipi amb un present important i un futur esperançador. Som terra de treballadors, de conreus, de bestiar, però també de descans, tranquil·litat, gastronomia, natura i qualitat de vida.

Al llarg d'aquestes pàgines, coneixereu els racons més destacats, les cases i masies de Montclar, les esglésies, els vestigis dels segles anteriors, la seva natura, les activitats i, sobretot, coneixereu la importància de les arrels, de mantenir-les fermes a terra per així construir entre tots un futur sòlid.


Gaudiu-ne i, amb la seva lectura, us convidem a descobrir Montclar.

 

Raquel Sala Prat
Alcaldessa de Montclar

Darrera actualització: 26.04.2023 | 09:39
Darrera actualització: 26.04.2023 | 09:39