Festa major

Després d'una llarga absència, la Festa Major de Montclar es va tornar a celebrar l’any 1966, on l'agrupació de teatre la Farsa de Berga va organitzar un festival d'estiu de teatre a la plaça. Malgrat que l’oferta cultural va disminuir en els anys següents; després del canvi de segle s’han generat força propostes culturals.

La celebració té lloc el primer cap de setmana d'agost amb una oferta cultural i social molt àmplia. Les ja tradicionals havaneres, el ball i concert de gala, els espectacles infantils i el concurs de botifarra són algunes de les activitats que no hi poden faltar. També se celebra dinar popular i les celebracions religioses del diumenge.

Les últimes edicions de la Festa Major s'han caracteritzat per ser un pol d'atracció per a veïns de la comarca gràcies a la programació musical (jazz, blues, folk, rock, etc. de formacions locals i nacionals) i l’especial ubicació on es troba Montclar. Una gran celebració que dura tot el cap de setmana i també inclou altres propostes culturals en diferents espais del poble com la Bassa, la Font o la mateixa plaça.

Darrera actualització: 30.12.2020 | 10:22
Darrera actualització: 30.12.2020 | 10:22