Busquem EL TIÓ amb un mapa!

Dimarts, 6 de desembre de 2022 de 10.30 h a 14.00 h

Aquest any se’ns ha escapat... però segur que no ha anat gaire lluny, ens acompanyes a buscar-lo??

Aquesta activitat està pensada per a totes aquelles famílies amb nens/nenes que creguin en El Tió i vulguin conèixer o redescobrir el poblet de Montclar, buscant dins del nucli amb un mapa d’orientació, molts jocs per fer en família i emportar-se el Tió a casa!

És una activitat pensada per a fer-la en família, o inclús en grups de famílies, per a fer-ho el més divertit possible per als més petits.

 

Funcionament:

Cada família serà rebuda per un dels monitors/es i els hi donarà les primeres indicacions per a començar l’activitat en funció de les edats dels nens/es. Tot començarà amb una petita història pensada per als més petits que els farà començar a moure’s pel nucli de Montclar.

Posteriorment els monitors/es aniran informant els nens/es i la família de cadascuna de les activitats/jocs que hauran de superar, en els quals si volen podran participar també tota la família.

Finalment s’aconseguirà l’últim mapa per a poder trobar l’amagatall final del tió, també dins del nucli de Montclar. Allà hauran de torbar el tió amb el nom de la família i podran emportar-se’l a casa.

I per acabar, hi haurà coca i xocolata calenta per a tothom a la plaça del poble.

 

Horaris

Cada família tindrà una hora assignada, per a poder fer les diferents activitats de forma esglaonada i que no hi hagi massa persones acumulades, i per això us demanem que sigueu tan puntuals com sigui possible.

Hi haurà tres franges horàries que en el moment de fer la inscripció s’haurà d’escollir, i posteriorment s’informarà cada família per correu electrònic de l’hora exacte. Les franges són les següents:

  • 10.30h a 12.00h del dimarts 6 de desembre (festiu).
  • 12.00h a 13.30h del dimarts 6 de desembre (festiu).

 

Inscripcions

Aquesta activitat està subvencionada per l’Ajuntament de Montclar i és gratuïta per a tothom qui es porti el Tió de casa!

En cas que la família vulgui comprar-ne un, haurà d’abonar el preu del tió, que son 15€. Un cop feta la inscripció us enviarem informació de com pagar.

Per a poder participar en aquesta activitat totes les famílies s’hauran d’apuntar en el següent enllaç abans del dia 30 de novembre:

https://forms.gle/d8pzjbguhtiVeQLC7

 

Activitat solidària

A la plaça del poble hi haurà una caixa on tothom podrà fer les seves aportacions per a la Marató de TV3, ja que serà en els pròxims dies!

 

Portar-se el Tió de casa

Totes aquelles famílies que prefereixin portar-se el seu tió de casa (ja sigui el propi o el de l’any passat) ho hauran d’indicar en el mateix formulari d’inscripcions i portar-lo a l’ajuntament de Montclar en els següents horaris:

  • Dimecres 30 de novembre de 8h a 15h i de 16h a 19h
  • Dilluns 5 de desembre de 8h a 15h

Si conjuntament amb el tió gran també voleu trobar-hi els tions petits de l’any passat, podeu deixar-los també a l’ajuntament.

 

 

En cas de dubtes o modificacions (únicament imprescindibles) posar-se en contacte amb paullorens@microsprints.org

Darrera actualització: 25.11.2022 | 14:48