Notícies

  • Església de Sant Martí Projecte d’execució per l’adequació i millora de l’estabilitat de l’església de Sant Martí de Montclar 9 d'abril de 2021

    La Diputació de Barcelona ha lliurat a l’Ajuntament de Montclar el Projecte d’execució i millora de l’estabilitat de l’església parroquial de Sant Martí. Aquest temple s’alça al cim del turó truncat en l’altiplà on se situa el nucli de Montclar. Per les bandes oest i sud l’entorn immediat és més aviat pla i dona a la placa de l'Església, a diferència dels sectors est i nord on el terreny cau en fort pendent, a les afores.

  • Orientació Montclar estrena circuit d'orientació permanent 17 de desembre de 2020

    El circuit d'orientació permanent, és un recorregut permanent de manera que cadascú pot fer-lo quan li vingui de gust, per seguir-los cal un mapa que et pots descarregar a aquesta Web o anar-lo a buscar en paper a l'Ajuntament per 1€.

  • Demana l'idCAT Certificat per poder votar des de casa a les properes eleccions del 14 de febrer 14 de desembre de 2020

     A les properes eleccions al Parlament de Catalunya que se celebraran el 14 de febrer les persones que ho desitgin podran realitzar tot el procés de votació sense sortir de casa. Es podrà fer la sol·licitud de vot per correu de manera telemàtica amb l’idCAT Certificat, així com amb d’altres certificats digitals qualificats de l’Estat. Un cop feta la sol·licitud de vot per correu de manera telemàtica el procés de votació es podrà completar lliurant el vot directament a l’empleat de Correos que anirà al domicili per lliurar la documentació.

Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49