Notícies

 • El bibliobus a casa El bibliobús a casa 27 d'abril de 2022

  Aquest és un projecte que neix de la col·laboració entre els Bibliobusos Cavall Bernat i Pedraforca de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona; el Consell Comarcal del Berguedà i les Càritas Parroquials del Berguedà.

 • Concurs de pintura Julio García guanyador del 2n Concurs de pintura ràpida de Montclar 4 d'abril de 2022

  El pintor barceloní Julio García ha sigut el guanyador de la 2a edició del Concurs de Pintura Ràpida de Montclar. Entre els 28 artistes que han participat en l’edició d’enguany, l’obra del pintor d’Abrera ha sigut la més ben valorada pel jurat al representar la plaça del poble amb l'església de fons.  D’aquesta manera, l’artista s’ha adjudicat un primer premi de 500 euros.

 • Fem-ho fàcil Fem-ho fàcil: suport a la ciutadania en la tramitació electrònica 9 de març de 2022

  Fem-ho fàcil és un servei que t’ajuda de manera personalitzada a fer tràmits electrònics amb el teu ajuntament o administració, com ara superar dificultats en l’ús dels sistemes d’identificació i signatura digitals, presentar qualsevol sol·licitud a través d’internet o accedir a notificacions electròniques.

 • Montclar t'embelleix Montclar t’embelleix! 4 de juny de 2021

  L’Ajuntament, amb la col·laboració dels veïns i veïnes del municipi, hem elaborat un fulletó turístic amb els principals atractius per promoure i fomentar el turisme a Montclar .

Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49