Venir de turisme a Montclar TÉ PREMI!

Divendres, 5 de juny de 2020 a les 00:00

Per totes les reserves fetes fins al 28/06/2020, en alguna de les cases de turisme rural de Montclar, regalem una cistella de productes locals.

Com és sabut, a Montclar i arreu, el negocis de turisme rural s’han vist obligats a tancar per la crisi sanitària provocada pel Covid19. És per aquest motiu que, amb la campanya “Venir de turisme a Montclar TÉ PREMI!”, l'ajuntament vol donar visibilitat i posar en valor el turisme al municipi.

La campanya té 2 línies:

Turisme rural - Cistella de productes locals

Per totes les reserves fetes fins al 28/06/2020, en algun establiment de turisme rural de Montclar, us regalem una cistella de productes locals* valorada en 40€. Els establiments els podeu trobar en aquest enllaç: http://www.montclar.cat/el-municipi/turisme/on-dormir/

Quan facis la reserva fes saber que has vist aquesta promoció!

Restaurant - Sorteg d'un dinar 

Sortegem un dinar de forquilla per a dues persones a l’Hostal de Montclar ( http://www.montclar.cat/el-municipi/turisme/on-menjar/hostal-de-montclar.html ). Per participar-hi:

  1. Segueix-nos a l’Instagram.
  2. Comenta amb qui compartiries aquest esmorzar.
  3. Posa M’agrada a la publicació.
  4. Fes-ho abans del dia 28/06/2020 . El dia 01/07/2020 direm el nom del guanyador/guanyadora.

*Cistella amb  Pèsols Vall-Mont, Llangonissa cal sant, Iogurts Masia Fontirons, Coca de pa Cal Pius,  Pa de kg, Xocolata Salt del Colom, Ous ecològics El Pujol de Sant Quintí.

Darrera actualització: 04.12.2020 | 16:16