Què i On menjar

  • Hostal de Montclar Hostal de Montclar

    L'Hostal de Montclar és sinònim de la gastronomia tradicional berguedana. Els seus anomenats pèsols ‘negres’ són de gran anomenada com també ho són les patates emmascarades, patates amb fredolics, carn del Berguedà a la brasa i diferents llegums de la zona. En definitiva: un atractiu de primer ordre de Montclar.

     

    93 823 03 30
  • Pèsols negres Els Pèsols negres

    El pèsol ‘negre’ és una de les estrelles gastronòmiques del Berguedà i alhora un aliment molt desconegut fora de les comarques del Berguedà, Solsonès i Alt Urgell. Aquest pèsol va estar a punt de desaparèixer, però Montclar va ser potser l’únic municipi on se’n va conservar el cultiu i el consum. 

     

    Tlf. 938 230 519
  • Ous ecològics Ous ecològics

    Els ous ecològics de Mas El Pujol són resultat de la pau i calma que transmet la Teresa Seuba. La Teresa, durant l’any 2000, va decidir reformar un petit cobert del mas familiar per ubicar-hi una granja de gallines ponedores i cuidar-les de la millor manera possible per tal d’obtenir ous excel·lents.

     

    Tlf. 938 230 519
Darrera actualització: 23.12.2020 | 12:18
Darrera actualització: 23.12.2020 | 12:18